DDKado:
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 40,- (NL)
  • Veilig betalen
  • Duurzame producten
WebwinkelKeur
DMC Illustrations
 

De kunstenaar achter DMC illustraties is Daisy May Collingridge. Ze werkt met pen en aquarel. Geen computers geen Photoshop. Elke illustratie is het hoogtepunt van enkele uren 'onderzoek' waar ze elk dier bestudeert om te begrijpen hoe het beweegt. Dit wordt gevolgd door 'krabbelen' ideeën over hoe al deze dieren gaan samen zitten in een samenstelling die bevredigend is. In een wereld waar alles snel en geautomatiseerd is, is het verfrissend om iets getekend te hebben met echte pennen en echte verf die real-time heeft gekost om te maken.  
Daisy May heeft altijd kaarten gemaakt voor haar familieleden. Deze hebben zich ontwikkeld tot grotere tekeningen als cadeau aan haar pas geboren neefjes ('Moose' 2015 en 'Owen & the Okapi' 2015). Toen mensen haar tekeningen zagen en positief reageerden, gaf dat Daisy May het vertrouwen om haar eigen illustratiebedrijf te creëren. 

 

Het formaat van de kaart is 17 cm x 12 cm, ze worden inclusief kraft enveloppe geleverd en zitten per stuk in cellofaan verpakt. De binnenkant is blanco.

De met aquarelverf geschilderde afbeeldingen worden in Engeland op 280 grams papier gedrukt.
De gebruikte materialen zijn duurzaam en gerecycled.


Weergave:


Bezig met laden...