DDKado:
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 40,- (NL)
  • Veilig betalen
  • Duurzame producten
WebwinkelKeur
De Graphic L collectie van Nuuna bestaat uit eco-vriendelijke A5 notitieboeken met gezeefdrukte kaften gemaakt van onderstaande 2 bijzondere kaft materialen:

1. Smooth bonded leather:
Dit intelligent duurzame materiaal vindt een nieuw doel voor hoge kwaliteit. Gerecycled uit lederproductie offcuts, het is flexibel, maar toch duurzaam, en biedt dezelfde kenmerken van echt leer. Een zachte touch coating zorgt voor een gladde textuur afwerking, waardoor het gemakkelijk te reinigen.

2. Jeans label kaften:
Oorspronkelijk ontworpen voor de naamtags genaaid in de tailleband van uw Jeans, dit materiaal weerstaat wascycli en veel spanning. Geproduceerd als papier, dit natuurlijke vezelmateriaal is 100% vegan, milieuvriendelijk, en met het gebruik, ontwikkelt het een meer aantrekkelijke look na verloop van tijd.

Dit formaat notitieboek is zeer geschikt om te gebruiken als bullet journal doordat de pagina's voorzien zijn van een puntjes raster.

De notitieboeken met de aanvulling "thermo" en "glow in the dark" zijn bedrukt met inkt die of reageert op warmte (thermo) of oplicht in het donker (glow in the dark).

De genummerde pagina's zijn voorzien van subtiele licht grijze puntjes, de zogenaamde dots.


Weergave:


Bezig met laden...