DDKado:
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 40,- (NL)
  • Veilig betalen
  • Duurzame producten
WebwinkelKeur
Humble Brush - bamboe tandenborstel

Deze bijzonder fraaie tandenborstel is gemaakt van 100% afbreekbaar bamboe en de borstels zijn gemaakt van nylon-6. Nylon, omdat dit het beste alternatief is aangezien er geen vervangend plantaardig materiaal is met een levensduur van drie maanden. Op termijn is de tandenborstel biologisch afbreekbaar. De zachte borstelharen (soft en extra soft) bevatten geen BPA (bisphenol A).

Verkrijgbaar in 4 of 5 frisse kleuren.

De Humble Brush wordt verkocht in een doosje van 100% gerecycled karton en zit verpakt in een transparant, biologisch afbreekbaar beschermzakje.

De missie van het merk is om een duurzame variant te bieden voor de plastic tandenborstel en om de (mond)gezondheid te verbeteren van mensen die geen toegang hebben tot medische voorzieningen of tandheelkundige zorg niet kunnen betalen.

Voor elke verkochte tandenborstel wordt of een bedrag of een tandenborstel gedoneerd. Het bedrag dat men schenkt is gelijk aan de productiekosten. 

Het doneren wordt gecoördineerd en uitgevoerd door de Humble Brush Foundation en haar partners. In Nederland is de partner de Netherlands Oral Health Society (NOHS).


Tandenborstel
Tandenborstel
Kindertandenborstel
Kindertandenborstel
Weergave:


Bezig met laden...